ASUS Eee turės lietimui jautrų ekraną ir GPS?

Po įvairių kalbų ir pranešimų apie tai, kad ASUS neišleis lietimui jautrų ekraną turinčio Eee PC, panašu, kad kompanija pakeitė savo nuomonę ir antrosios kartos Eee PC visgi turės šio tipo ekraną.

Pasak straipsnio, pasirodžiusio Digitimes, Asus pardavimų prezidentas Kevinas Linas(Kevin Lin) oficialiai paskelbė, kad būsimas 8,9 colių Eee PC visgi turės lietimui jautrų displėjų. ASUS atstovas taip pat prasitarė, kad naujasis nešiojamasis galbūt turės ir GPS palaikymą. Naujojo Eee PC galime tikėti gegužės-birželio mėnesiais, o jo kaina sieks maždaug 500 JAV dolerių.

Antrosios kartos kompiuteris, naudojantis Intel platformą turės dvigubai daugiau darbinės atminties – 1 GB. Tai ne vienintelė pasikeitusi specifikacija – SSD talpa nuo šiol sieks 8-12 GB. Tuo pačiu metu ASUS pradės prekiauti itin pigiais, vos 200 JAV dolerių kainuojančiais, staliniais kompiuteriais E-DT, atitinkančiais Eee PC idėją. Panašu, kad ASUS pastebėjusi vis daugiau pristatomų konkurentų imu sukti galvą, kaip išlaikyti potencialius klientus.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.