ASUS pristato Striker II Formula

Kompiuterių komponentų gamintojas ASUS šiandien pristatė naujausią savo gaminį – Striker II Formula pagrindinę plokštę. Nvidia 780i lustų rinkiniu paremta pagrindinė plokštė priklauso ASUS aukščiausios klasės ROG (Republic of Gamers) šeimai.

Naujoji plokštė turi LGA775 lizdą ir palaiko Visus Intel Core 2 procesorius, įskaitant ir 45nm Penryn gaminius iki 1600MHz FSB magistralės. Kaip ir kitos 780i pagrindinės plokštės, taip ir ši palaiko trigubą SLI ir PCI-E 2.0 standartą.

Plokštė turi keturis lizdus DDR2 tipo atminčiai (iki 1066MHz), integruotą 8 kanalų garso posistemį, šešias SATA2 jungtis su RAID funkcija bei du integruotus tinklo posistemius. Tiek šiaurinį, tiek ir pietinį tiltus bei procesoriaus įtampos valdymo modulius aušina didelis varinis radiatorius su šilumą perduodančiais vamzdeliais (heatpipes). Plokštė taip turi įmontuotus įjungimo ir išjungimo mygtukus ir pridedamą LCD ekranėlį, kuris padės lengviau diagnozuoti galimą plokštės gedimą.

Striker II Formula be kita ko pasižymės ir geromis spartinimo savybėmis. Keturių branduolių Intel Q6600 procesoriaus realų magistralės dažnį nuo 266MHz šiai plokštei pavyko pakelti iki daugiau nei 460MHz.

Visgi ASUS Striker II Formula kaina nedžiugina. Ji siekia beveik 300 eurų.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.