ASUS ruošiasi ir 10“ 8GB Eee PC versijai kitais metais

Naujasis „ASUS Eee PC 4G“ yra gerai vertinamas tiek pirkėjų, tiek apžvalgininkų. Įrenginys yra nedidelių matmenų, labai nedaug sveria, o jo procesorius ir įrenginys, kurie iš specifikacijų atrodo itin silpni, gerai susidoroja su visomis įprastomis užduotimis.

Žinoma niekas neapsieina be kritikos. Jos sulaukė ir „Eee PC 4G“ ir greičiausiai, Jūs jau žinote dėl kokios priežasties. Taip, daugelis pirkėjų skundžiasi būtent ribotu įrenginuko 4GB „SSD“ kietuoju disku be judančių dalių. Vis dėl to ši problema gali būti lengvai išspręsta naudojant didelės talpos „SD“ arba „SDHC“ korteles. Dar vienas pora nusiskundimų, kurie neturi pagrindo – nepakankamai didelis ekranas, bei jo raiška ir optinio įrenginio nebuvimas. Suprantama, kad šio „UMPC“ kūrėjai nusprendė žengti tokį žingsnį dėl mažesnio svorio ir matmenų, bei žinoma noro išlaikyti mažesnę kainą. Taupymas įtakojo ir prastą apdailą aplink ekraną.

„ASUS“ ruošiasi ištaisyti šiuos trūkumus išleidžiant naują „Eee PC“ versiją kitais metais. „8G“, kuris vis dar yra kuriamas, turės 8GB talpos vidinę atmintinę, o tai žinoma, galima atpažinti iš pavadinimo. Džiugina tai, kad ekranas bus padidintas iki 10 colių išnaudojant dabartinę vietą skirtą ekranui. Nėra nieko žinoma apie displėjaus raišką, tačiau greičiausiai ji sieks 1024×600.

„ASUS“ atstovas spaudai Holger Schmidt teigia, kad 8G modelio garsiakalbių ir internetinės vaizdo kameros išdėstymas keisis dėl padidėjusio ekrano.

Bet kokiu atveju dar per anksti kalbėti apie 10 colių „8G“ kainą, bet matant „Eee PC“ šeimos kainas galime tikėtis 499 JAV dolerių kainos.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.