ATI bendradarbiaus su Blizzard

ATI niekada nebuvo stiprūs bendraujant su nepriklausomais programų leidėjais, dar žinomais kaip ISV, ir dažniausiai kiekviename žaidime matome Nvidia užrašą “The Way It’s Meant To Be Played”. ATI, matyt, nelabai sekasi susikalbėti su žaidimų kūrėjais, tačiau atrodo, kad šį kartą kompanija turi keletą neblogų partnerių.

Galbūt kas pamena dar iš tiesų gyvuojančią sąjung1 tarp ATI ir Valve, tiksliau su jų Half-Life 2 žaidimu ir pirmuoju jo epizodu. Galbūt kas pamena ir garsųjį kvitą, kuris leido nemokamai gauti šiuos žaidimus ir tai puikiai suveikė su Radeon 9600 ir 9800 vaizdo plokštėmis, kurios buvo pardavinėjamos su minėtuoju "popiereliu". Jų buvo parduota daug, nors už galimybę pirkėjams gauti Half-Life 2 nemokamai ATI sumokėjo keletą milijonų JAV dolerių.

Tačiau atrodo, kad ATI pabudo, pradėjo kovą su naująją HD 4000 serija ir žada bendradarbiauti su Blizzard, kurie yra tokių garsių serijų kaip Warcraft, Diablo ar Starcraft kūrėjai. Patys žaidimai, beje, yra ypač populiarūs intenyvią rinką turinčioje Azijoje.

Nvidia turi labai daug žaidimų iš EA ir Ubisoft, kuriuose figūruoja jau minėtas užrašas „The Way It’s Meant To Be Played”, tačiau kai ATI gaus Blizzard paramą, tai leis šiek tiek sustiprinti pozicijas GPU rinkoje. Galbūt tai ne pabaiga?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.