ATI pristatys Mobility Radeon 3870 ir 3870X2?

Panašu, kad ATI, dirbantis sėkmingiau nei pats AMD procesorių padalinys, planuoja nemažai vaizdo plokščių, greičiausiai, pasirodysiančių metų viduryje, skirtų nešiojamiesiems kompiuteriams. Tuo metu pasirodys dvi svarbios platformos Intel Cantiga GM45 ir AMD Puma. Apie pastarąją jau rašėme seniau, o kartu su Intel kūriniu jos turėtų pasirodyti Computex parodos, vykstančios birželį metu.

ATI sukurtas M88 yra vienas iš labiausiai visus dominančių posistemių, nes tai turėtų būti pirmasis didelio našumo produktas. R600 niekada neturėjo analogo nešiojamuose, nes šis lustas paprasčiausiai buvo pernelyg daug kaistantis ir didelis, kad galėtų būti montuojamas portabiliuose kompiuteriuose.

Tikimasi iš M88 arba, kitaip tariant, Radeon Mobility 3870 sulaukti pakankamai gerų rezultatų, nes, kaip žinia, jis sukurtas pagal RV670, teigia Fudzilla. Vis dėl to, neverta tikėtis tokios vaizdo plokštės lengvuose kompiuteriuose, nes tokio „spartuolio“ aušinimui prireiks „heatpipe“ vamzdelių.

Dvi M88 atitiks Radeon Mobility 3870 X2 itin didelio našumo nešiojamiems, tačiau jei/kai ATI žengs tokį žingsnį, iš mirtinų žaliai-juodų konkurentų, greičiausiai, sulauksime SLI palaikymo tokiose sistemose.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.