ATI taip pat pervardins savus vaizdo posistemius?

Mes jums vakar rašėme, kad kompanija Nvidia planuoja pervardinti keletą vaizdo plokščių, o tai visiškai nesukėlė teigiamų pažiūrų iš vartotojų pusės. Pasak portalo Fudzilla, AMD žada pataryti tą patį su savo žemos klasės RV600 serijos sprendimais.

Pasak portalo, vietoje to, kad būtų remtasi neaiškiais grafinių posistemių gamintojų šaltiniais, buvo atitarytas „.inf“ failiukas naujausiose Catalyst 9.1 tvarkyklėse. Jose buvo pastebėti 11 naujų vardinimų HD 4000 serijoje – nuo Radeon HD 4230 iki HD 4750 varianto, kurie grįsti RV630 ir RV610 grafiniais procesoriais.

Tiesa, Fudzilla tvirtina, kad „paveiktieji“ GPU turėtų būti RV615 ir RV635, bet sako, kad faktas lieka toks pat – HD 3400 ir HD 3600 serijos vaizdo plokštės turėtų prisikelti naujam gyvenimui kaip HD 4200, 4500 ir 4700 serijų šeimos nariai, tačiau yra keletas klaustukų.

Visų pirma Radeon HD 3850 ir HD 4670 sparta yra panaši, nemanau, kad logiška kažką iš HD3600 serijos produktų statyti į HD 4700 seriją, nes jie neabejotinai nebus našesni už HD 4670, kas „griautų“ visą vardinimo sistemą. Mes jums esame minėję, kad HD 4700 seriją gali okupuoti RV740 lustu grįsti gaminiai, prie šios teorijos ir liekame. Su Fudzilla galima sutikti, kad pasirodys HD 4200 ir HD 4500 serijos – tai būtų racionalus sprendimas prikeliant senas serijas naujam gyvenimui, tačiau tuo pačiu metu išlaikius logiškumą esamoje kartoje. AMD, žinoma, tokių pranešimų nekomentuoja.

10 Komentarai

  1. Bulllet666666 parašė:

    Tuoj ir vel prasides \" karas \" ….;)

  2. Linas parašė:

    Na nesuprantu tokio poelgio. Visgi visi perkantys zinos ka perka, cia ne Nvidia triukai, tai koks tolkas pervadinti.

  3. jtd parašė:

    tycia tokias naujienas deda,patinka banus dalint:D ,siaip abejoju ar perkantys taip jau zinos ka perka,cia jau ati suka nvidios keliu kas yra zema,bet verslas yra verslas

  4. gedz parašė:

    hd3600 virtimas į hd4700 sveiku protu tikrai nesuvokiamas, nebent siekiant bankroto taip būtų galima elgtis 🙂

  5. pushaz parašė:

    😀
    Nera prasmes gincytis,kompanijos skersa deje ant vartotoju,jiems $$$ rupi,kas zinoma yra suprantama,ypac tokiu metu.
    Ati suka $$$ keliu,o ne nvidios,ir gerai daro-bus $$$,gales investuot daugiau i naujus projektus,is to mes tik islosim.O kad kazkas nusipirks nezinodamas..Kaip sakoma,nezinojimas neatleidzia nuo atsakomybes
    P.S.Kai vakar parasiau,daviau linkus,dauguma puole,toks ispudis kad as buvau sugalvojes pervardinima.Tiesiog pagalvojau,kad bus idomu,bet yra fruktu kurie apart asmeniniu izeidimu nieko nezino daugiau 🙂

  6. SoTOP parašė:

    Jei yra sakoma kad tavo info nėra 100 procentu patvirtinta tai čia jau puolimas? Ir kaip su tavim normaliai diskutuoti jei tau viskas tik asmeniniai ižeidinejimai, nors ten tokių nerasta(Ir pats, beje, bendrauji tokiu pat stiliumi).

    PS. O nvidia kokiu keliu suka? Nori sutvarkyti vardinomo sistemą? Nors G92 jau antrą kart bus \"nauja\" plokštė. Elementariai ir nvidia, ir ati nori iki 40nm kortu išparduoti senasias.

  7. pushaz parašė:

    Neturi prie ko prisiknist-yra seimas tam skirtas.
    O kiek cia rasomu naujienu,info yra 100% patvirtinta?
    As neprasau kad diskutuotum su manim,nes pastoviai kazka turi pasakyt netgi kai 101% teisus esu.
    Del izeidinejimu-kaip saukia,taip atsiliepiu,pirmas nepradedu.
    O siaip nediskutuok jei nepatinka,niekas nepraso,prievartos nera,niekas nepraso kist savo trigrasio.

  8. SoTOP parašė:

    Matai, tu ir del x1800xt=x1950xt teisus jautiesi, nors taip nera. Eilini karta galvoji kad esi teisus tais savo 101% bet taip, deje, nera. Beje tai tu neturi ka parasyti ir rasineji tokias \\\"as geriau zinau uz jus vaikai\\\" tipo zinutes nieko normalaus nepasakydamas.

    Vos ne visi tavo komentarai lygus nuliui. Klausiu ar netikejimas nepatvirtinta informacija yra puolimas, o ka tu man atsakai? Suveli kazkoki sakini kuris nieko nepasako, ir siaip cia daug tikros info, ne viskas, zinoma, bet bent 90% tai tikrai.

  9. Bulllet666666 parašė:

    E zmones gal baigiam cia konfliktus i kas antra naujiena kelti a? Ziuriu vis tie patys nikai cia vaidenasi pastoviai jomajo….:( Na pushaz pyk nepyk bet tu nevisalaika teisus, bet tik labai retai 🙂 . O jus ko cia prie jo pastoviai prisigabinejat? Neturit ka veikti? Eikit gatvese prie zmoniu prisikniskit ir dauzykites…. Gi visi klystam kartais neapgalvodami ka parase, ar paskubedami bei neysitikine mintim kuria rasom:) .. Bet nereikia cia kabinetis , rasot savo komentara susijusia su tema ir vsio . Jei nesusivaldot neprisikabindami prie ko nors, tai geriau isvis apacioje komentaru neskaitykit..

  10. arturas173 parašė:

    Bet tai jau juokinga daros, kur konfliktas ten pushaz….

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.