Albatron pristato GeForce 8800 GT serijos vaizdo plokštę

Vos tik „Nvidia“ rinkai pristatė savo naująją 8800 GT vaizdo plokštę, iš skirtingų gamintojų „pasipylė“ naujienos apie savų variacijų gaminius, pagamintus pagal pastarąjį vaizdo procesorių. Ne išimtis ir Lietuvoje mažai kam girdėta, „Albatron“ kompanija, kuri vakar pranešė apie „8800GT-512“ vardu pavadintą vaizdo plokštę.

„8800GT-512“ palaikys visas aštuntosios „Nvidia“ serijos plokščių technologijas, tokias kaip – „PureVideo HD“ bei PCI-Express (PCIe) 2.0 sąsajos palaikymą. Pastaroji sąsaja vartotojams suteiks dvigubą duomenų pralaidumą (5GT/s), na, o tai teigiamai paveiks ir bendrą plokštės darbo našumą.


Štai taip atrodys naujasis gaminys

Vaizdo plokštės grafinis procesorius (GPU) dirbantis 600 Mhz taktiniu dažniu, bus pagamintas pagal 65 nm techninį procesą, kas sumažins vaizdo plokštės elektros energijos sąnaudas bei išskiriamos šilumos kiekį ir leis sumažinti aušinimo sistemos dydį.

Naujasis gaminys turės 512 MB GDDR3 standarto tiesioginės kreipties atminties, dirbančios 1800 Mhz dažniu. Plokštėje rasime du DVI ir vieną HDTV-out jungtį. Plokštė pilnai palaikys SLI – dviejų vaizdo plokščių sujungimo technologiją. „8800GT-512“ produktas bus 22,5 cm ilgio ir jungiamas į PCIe 2.0 x16 lizdą.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.