Anonsuoti Crysis reikalavimai

Crysis šiais metais buvo vienas iš labiausiai laukiamų, išgirtų ir išreklamuotų žaidimų. Tikriausiai kalbų apie jo didelius reikalavimus girdėjome ne vieną ir ne du kartus. Iš tiesų reikalavimai yra tikrai nemaži. Beje, verta paminėti ir, tai, kad Windows Vista versijai reikalavimui bus kiek didesni.

Štai ir ilgai laukti žaidimo minimalūs reikalavimai

Minimalūs sisteminiai reikalavimai

OS Windows XP ar Windows Vista

Procesorius 2.8 GHz arba greitesnis (XP) arba 3.2 GHz ir greitesnis (Vista)

Atmintis 1.0 GB RAM (XP) or 1.5 GB RAM (Vista)

Vaizdo plokštė 256 MB DirectX 9.0c palaikymas

Laisva vieta 12GB

Suderinami procesoriai:

Intel Pentium 4 2.8 GHz (3.2 GHz for Vista) arba greitesnis.

Intel Core 2.0 GHz (2.2 GHz for Vista) arba greitesnis.

AMD Athlon 2800+ (3200+ for Vista) arba greitesnis.

Suderinamos vaizdo plokštės:

NVIDIA GeForce 6800 GT ir geresnės; ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro for Vista) ir geresnės. Šių lustų nešiojamų kompiuterių versijos galbūt veiks, bet nėra suderinamos. Integruoti lustų rinkiniai taip pat nesuderinami. Vaizdo ar garso plokštės atnaujinimai gali būti reikalingi.

Rekomenduojami reikalavimai

OS Windows XP / Vista

Procesorius Intel Core 2 DUO @ 2.2GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+

Atmintis 2.0 GB RAM

Vaizdo plokštė NVIDIA GeForce 8800 GTS/640 arba panaši.

Deja, jeigu tavo kompiuteris atitinka tik minimalius reikalavimus Crysis pas tave gali atrodyti kiek kitaip nei traileriuose (demonstraciniuose klipuose) ir nuotraukose. Cevat Yerli apie Crysis pasakė taip: Crysis kokybė veikiančio ant minimalių reikalavimų prilygstą atspalvių ir tekstūrų kokybei kaip trejų metų žaidimuose, bet detalumas yra kur kas geresnis nei kitų žaidimų iš tos pačios kartos. Mastelis keičiasi įvairiose žaidimo vietose, kaip ir atspalvių kokybė, tekstūrų ir šešėlių rezoliucija, Matymo distancija ir dialoginė sistema prilygsta žaidimui Far Cry.

Yerli vėliau pridėjo: Crysis yra aukščiausios klasės žaidimas. Mums pavyko užlipti daug aukščiau nei Far Cry. Mėgaukis šiuo žaidimu kaip tik sugebi. Tai lyg mašina kuri dar tik planuose, tačiau ją galima įsigyti jau dabar. Taip pat noriu pacituoti vieną žmogų: "Tai lyg seksuali blondinė su mokslų daktarės išslavinimu. Bet garbanotais plaukais"

Crysis pasirodys Lapkričio 16d. DEMO versija Spalio 26d.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.