Anonsuotos dvi naujos PS3 pakuotės Europai

Vakar rašėme, kad Sony Šiaurės Amerikos žaidimų padalinys anonsavo naują PS3 pakuotę su Metal Gear Solid 4 žaidimu ir DualShock 3 pulteliu. Europa taip pat nelieka nuskriausta ir čia anonsuotos dvi naujos pakuotės.

Nors buvo galima spėti, kad Europai taip pat bus anonsuota ta pati pakuotė, kaip ir Šiaurės Amerikoje, tačiau atrodo, kad anonso nebus arba pakuotė pasirodys tik išėjus pačiam žaidimui. Vietoj to, Europos padalinys suprojektavo visiškai dvi naujas pakuotes.

Pirma pakuotė sako, kad PlayStation 3 yra pristatomas kaip alternatyva Blu-Ray grotuvui (ypač Lietuvoje, nes jų čia nematyti, o filmų – yra) ir Kovo 19 Europoje išvysime pakuotę ne su žaidimais, tačiau su filmais. Pakuotėje bus 40GB PS3 ir trys filmai – Spider-Man 3, 300 ir Casino Royale. Nors pultelio filmam žiūrėti ten nėra, SIXAXIS pultelis atliks darbą už jį.

Gale mėnesio, tiksliau Kovo 29, pasirodys pakuotė, kurioje taip pat bus 40GB PS3 versija ir SIXAXIS pultelis, tačiau čia matysime Grand Turismo 5 Prologue žaidimą, o filmų – ne.

Visgi, Europos žaidėjai gali pasijausti nuskriausti, nes visuose pakuotėse rasime tik SIXAXIS pultelius, apie DualShock 3 Europiečiai gali užmiršti. Priminsime, kad DualShock 3 dar pernai pasirodė Japonijoje, o šių metų balandį pasirodys ir JAV. Kada tai bus Europoje – neaišku. Jie išvysime Metal Gear Solid 4 pakuotę – ji bus be DualShock 3.

Abejų pakuočių kaina ta pati – 400 Eurų. Taip pat pasakyta, kad nereikia tikėtis HDMI kabelio ar kažko panašaus – video laidai bus tokie, kaip ir tradicinėse versijose.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.