Apple atnaujino iPod Touch programinę įrangą

Jau galima nauja „iPod Touch“ multimedijos grotuvo programinės įrangos versija. Ji prideda galimybę kurti ir redaguoti įvykius tiesiai iš įrenginio.

Pagrindinė 1.1.2 atnaujinimo dalis yra noras atsiskirti nuo būtinybės sinchronizuoti „iPod“ su kompiuteriu norint perduoti reikalingą informaciją. Nuo šiol viskas gali būti padaroma naudojant atnaujintą grotuvo programinę įrangą. Tai padaryti dar lengviau, nes kaip visi puikiai žinome „iPod Touch“ turi lietimams jautrų ekraną.

Prie papildomų atnaujinimo dalių, plačiaekranį lietimams jautrų ekraną turinčiam „iPod“, priskiriama nauja baterijos piktograma rodanti ar įrenginys yra prijungtas prie „iTunes“ internetinės muzikinės parduotuvės bei dar viena apsauga nuo trečiųjų šalių neautorizuotos programinės įrangos įdiegimo. Be to, ištaisomos ir kelios spragos, kurios kaip teigia „Apple“ nebuvo kritinės.

Šį atnaujinimą „Touch“ turėtojai ras „iTunes“ vos tik prisijungus prie muzikos parduotuvės. Jį taip pat galima parsisiųsti iš oficialios Apple.com svetainės.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.