Apple: "iPhone" bus prekiaujama ir Vokietijoje

Mes jau rašeme, kad daugelio Europoje lauktas iPhone telefonas pasirodys Jungtinėje Karalystėje "pririštas" prie O2 tinklo. Dar viena netikėta naujiena iš "Apple" stovyklos – šios kompanijos atstovai vakar oficialiai praneše, kad jų mobilusis telefonas "iPhone", lapkricio 9-ąją, pasirodys ir Vokietijoje. Ir vėlgi "pririštas", tik šį kartą jau prie T-Mobile mobiliojo ryšio operatoriaus.

Kaip oficialiame pranešime teigė kompanijos atstovai, "T-Mobile" taps oficialiu "Apple" kompanijos partneriu Vokietijoje. Šis ryšio operatorius siūlys 8 GB versijos "iPhone" už 399 eurus (įskaitant Vokietijos PVM), pasirašius dviejų metų sutartį. Tai lygiai toks pats pardavimo modelis, kurį naudoja AT&T operatorius Jungtinėse Amerikos Valstijose. Kaip ir O2 klientai Jungtinėje Karalystėje, taip ir T-Mobile vartotojai Vokietijoje galės pasinaudodami WiFi bevielio internetinio prieigos taškais (hot spots) prisijungti prie neseniai pristatytos "iTunes WiFi Music Store" internetinės muzikos parduotuvės ir per kelias minutes nusipirkti bei atsisiūsti savo mėgstamų muzikos kūrinių.

Taigi, kaip matome "iPhone" Europoje po truputį įsibėgėja, tačiau "Apple" vis dar laikosi uždaros politikos ir neprabeša apie "iPhone" pasirodymą kitose šalyse. Na ką gi, telieka laukti tolimesnių naujienų.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.