Apple patvirtino Leopardo pasirodymo datą

Praėjusį kartą OS X v10.5 Leopard turėjo pasirodyti balandį, tačiau, pasak Apple, dėl iPhone ši naujoji Mac OS X buvo nukelta. Taigi, Leopardą išvysime jau šį mėnesį

„Mūsų planuose dabar parodyti finaline Leopardo versija platintojams, duoti jiems paskutinę beta versija, kad jie galėtų ja parsinešti sau, bei padaryti galutinius testus, taigi Leopardas pasirodys jau šio mėnesio gale. Mes manoma, kad verta šiek tiek palaukti. Gyvenimas dažnai dovanoja kompromisą ir šiuo atveju mes įsitikinę, kad judame teisinga linkme“, – Apple sakė po Leopardo atidėjimo. „Mes negalime sulaukti to, kada klientai galės sulaukti Leopardo savo rankose ir patirs koks jis yra revoliucingas ir magiškas.“, – pratęsė savo mintį Apple.

Taigi, prisiekę Apple fanai yra labai laimingi išgirdę tikslią OS X v10.5 pasirodymo laiką. Jis yra šio mėnesio 26 diena. Apple sakė, kad sistema turi per 300 naujų ypatybių ir jos veiks ypač lengvai su programine įranga ir kitais priedais kuriuos jau turite.

Keltas iš išgirtų savybių: savaip sukuriamas darbastalis, naujoji paieškos sistema, naujoji „Greito žiūrėjimo“ technologija, kuri leis pamatyti natūralios dydžio dokumentą prieš jį atidarant ir „Atgaminimo“ funkcija, kuri vadinasi Time Machine. Ji leis ypač lengvai padaryti atsargines failų kopijas ir atgaivinti sistemą, jei jai kas nutiks.

Naujoji OS X v10.5 bus tikras Windows Vista vartotojų priešas, nes Vista vartotojai pavydės Leopardo turėtojams. Naujoji sistema vienam vartotojui tekainuos 130 JAV dolerių, o vienas diskas su penkiomis licencijomis – 200 JAV dolerių. Jau dabar galima užsisakyti Leopardą ir būti tikram, kad Spalio 26 jis bus pas jus.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.