Archos TV Plus – TV ir AK tarpininkas

 

Naujasis „Archos TV+ WiFi“, išvaizda primenantis kompaktišką grotuvą panašiame į „Mac mini“ korpuse. Pagrindinė įrenginio savybės yra skaitmeninių vaizdų grojimas, bei žinoma laidinis arba belaidis tarpininkas tarp asmeninio kompiuterio ir televizoriaus. Be jokių abejoniu galėsime prijungti ir „Archos“ nešiojamuosius įrenginius, kas turbūt yra didžiausias „TV Plus“ privalumas.

Vaizdas ir garsas gali būti saugomi pačio įrenginio kietajame diske, kurio talpa sieks 80 – 250 GB, arba perduodami iš AK į TV Wi-Fi arba „Ethernet“ jungties būdu. Kompanija teigia, kad „Archos TV+“ palaiko MPEG4, WMV formatus bei H.264 ir MPEG2 koduotes naudojant papildymus. Įprasto grojimo raiška yra apribota iki 640×480, o naudojant jau minėtus papildymus gali būti padidinta iki 720×480. Tai yra labai keista, nes integruota HDMI sąsaja palaiko žymiai didesnias rezoliucijas. Vaizdo įrašymo funkcijos raiška limituota iki 640×480 taškų bei 25 arba 30 kadrų per sekundę.

Kaip papildomas savybes, „Archos įrenginys turi“ audio grojimo (MP3/WMA) bei įrašymo (WAV) galimybę, nuotraukų peržiūros funkciją (JPG, BMP, PNG) ir netgi PDF failų peržiūros galimybę.

Galinis – įvesties/išvesties skydelis yra pakankamai turtingas. Papildomus jungsime per analoginę stereo garso, kompozitinę vaizdo, komponentinę vaizdo, S-video, Ethernet, USB antrinę ir pagrindinę jungtis. Prie išvesties sąsajų reikia priskirti analoginę stereo garso, kompozitinę bei komponentinę vaizdo, S-video bei HDMI jungtis.

„Archos“ atsisakė bent menkai praskleisti šio gaminio pasirodymo datos ir kainos uždangą bei daugiau savybių.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.