Arctic Cooling pristato Freezer Xtreme

Šiandien aušintuvų gamintojas Arctic Cooling pristatė naują savo gaminį – Freezer Xtreme. Šis procesorių aušintuvas pakeis jau senstelėjusį, tačiau vis dar populiarų Freezer Pro.

Freezer Xtreme parodose buvo galima pamatyti jau kur kas anksčiau, tačiau kompanija jo ilgai nepristatė mažmeninei prekybai. Visgi šiandien gamintojas išleido oficialų spaudos pranešimą, kuriame teigiama, kad Freezer Xtreme, tinkantį tiek Intel, tiek ir AMD procesoriams, įsigyti galima bus nuo liepos mėnesio.

Naujasis gaminys sveria 608 gramus ir turi 800 – 1500 apsukų intervale besisukantį 120 x 120 mm ventiliatorių, sukuriantį 35,7 CFM oro srautą. Varinį pagrindą su aliuminio radiatoriumi jungia keturi U formos šiluminiai vamzdeliai. Aušintuvas gali išsklaidyti iki 160 W šilumos ir kartu aušina ir aplink procesorių esančius komponentus (RAM, VRM, lustų rinkinį).

Arctic Cooling taip pat išlaiko ir tylų aušintuvo veikimą. Aušintuvo maksimalus keliamas triukšmas sieks 0,5 sono (~25 dBA). Termopasta vartotojams rūpintis taip pat neteks, mat ant aušintuvo jie jau ras užteptą reikiamą MX-2 pastos kiekį.

Gaminiui Arctic Cooling suteikia 6 metų garantiją. Jo kaina be PVM turėtų siekti 25,95 euro.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.