Asus Pinot Noir – motininė, kuri turi kuo jus nustebinti

ASUS visada turi savo motininių kolekcijoje keletą elitinių plokščių, kurios pasižymi ne tik stabilumu ir geromis turbinimo galimybėmis, bet ir keletu kitų išskirtinių privalumų, kurie padaro ASUS produktus pastebimus tarp konkurentų.

Norėdama savo geriausių pagrindinių plokščių serijai suteikti dar daugiau žavesio, ASUS prieš kurį laiką apdovanojo jas pavadinimu Republic of Gamers. Nuo to laiko, jei perkate R.O.G. raidėmis pažymėtą ASUS produktą, žinokite, kad rankose turite galią :).

CeBIT 2008 parodoje, ASUS stende puikavosi ir naujasis R.O.G. serijos gaminys – Asus Pinot Noir (šis prancūziškas pavadinimas reiškia raudonojo vyno rūšį – ką tuo norėta pasakyti, kiekvienas gali spręsti pagal save):

Ši motininė plokštė yra paremta naujuoju, Intel X48 lustų rinkiniu, tačiau ne tai daro ją pastebimą daugeliui. Pirmiausia, tai plokštėje įmanomas chipseto vandens aušinimas, pateiktas kiek kitaip, nei ankstėsnėse ASUS motinininėse plokštėse – vandens žarneles šį kartą reikės pajunginėti iš korpuso išorės. Taipogi krenta į akis plokštės išvaizda, kuri orientuota į chromo paviršiaus stilių. Daugeliui kompiuterių entuziastų tai patiks.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.