Asus anonsavo naująjį savo Mini PC modelį

Kompanija Asus pranešė apie naują Mini PC tipo kompiuterį, kuris prisijungs prie kitų panašių šios kompanijos modelių. Tai stilingas ir Asus dizainerių išpuoselėtas Essentio CS5510 modelis, kuris yra pagrįstas Intel G35 platformos pagrindu. Tai reiškia, kad šis kompiuteriukas galės naudoti daugelį Intel Celeron ar Core 2 Duo procesorių ir turės du DIMM lizdus, o tai tai leis turėti iki 4 GB DDR2 800 MHz darbinės atminties.

Stilingasis kompiuteris nėra didelis, jo matmenys tik 290 x 200 x 80 mm, tačiau tai nereiškia, kad mes neturėsime geros aparatinės įrangos. Kaip teigiama, kompiuteris bus galimas tiek su Blu-Ray grotuvu, kuris žinoma įrašinės/skaitys ir DVD diskus, arba tiesiog su įprastu DVD grotuvu. Čia bus ir keturios USB jungtys, WiFi, Firewire, Bluetooth 2.0 ir bevielio ryšio technologijas, kortelių skaitytuvą. Pagal idėją, čia bus montuojamas 3,5 colio HDD, o tai reiškia, kad jį bus galima pasirinkti nuo 250 GB iki 1 TB, teigia Asus. Žinoma, priedai yra priedai, tad išrankūs vartotojai galės pasirinkti kompiuterio variantą su dar daug „niekučių“.

Grafika nesirūpins monstras, tačiau šis kompiuteris ir skirtas, ne žaidimams, tačiau daugialypei terpei. O sakant tiksliau, už grafiką atsakinga bus Nvidia GeForce 8600M mobilioji versija su 256 MB GRAM atminties. Tai yra MXM kortelė, tada ją bus galima atnaujinti. Beje, ji turės VGA ir viena HDMI jungtį su komplekte esančiu HDMI>DVI adapteriu.

O operacinė sistema daugiau nei nuspėjama – tai Windows Vista Home Premium. Kompiuteris turėtų greitai pasirodyti, tačiau Asus, kaip visada, kainos nepaskelbė.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.