Asus nešiojamasis – už 200 JAV dolerių

Asustek, dar geriau žinoma Asus pavadinimu, paskelbė, kad šio mėnesio pabaigoje išleis pigų nešiojamąjį kompiuterį. Naujasis nešiojamasis kainuos ne mažiau kaip 200 JAV dolerių. Tiesa, tikslią kainą sužinosime Spalio 16.

Ekonominės klasės nešiojamasis vadinsis Eee PC, JAV turėtų pasirodyti apie Spalio pabaigą, Digitmes.com sako, kad Taivane jis pasirodys ateinantį antradienį.

Kaip ir galima tikėtis už tokią kainą, šis nešiojamasis kompiuteris nėra galingas. Kaip žinia, šis kompiuteris kurtas Asustek ir Intel jėgomis, taigi nieko keisto, kad jame sukasi 900MHz Intel procesorius. Nešiojamasis taip pat turi 512MB RAM, 4GB flash atmintį, 7 colių LCD ekraną, kuris gali atvaizduoti 800×480 rezoliuciją. Vaizdo procesorius bus irgi iš Intel – tai Intel GMA 900.

Eee PC išvysime trijų versijų, jums nurodytos 701 specifikacijos, kurios geriausiai žinomos. Turėtų pasirodyti dar keletas šios klasės nešiojamųjų (vardinami pagal kainą) – Eee PC 700 ir 801. Šie skirsis savo specifikacijomis, bei žinoma kaina.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.