Asus pristatys Eee PC su 3G

Asustek kompanijos atstovas pareiškė, kad kompanija vėliau šiais metai išleis savo mini-nešiojamojo kompiuterio Eee PC versiją su integruotu 3G modemu. Taip nuspręsta, nes panašių nešiojamųjų kompiuterių gamintojai pradeda daryti tą patį.

Eee PC su 3G Europoje turėtų pasirodyti jau šių metų rugsėjo pabaigoje. Tiesa, kai kurios Taivano kompanijas taip pat žada 3G modemus savuose kompiuteriuose. Viena iš tokių kompanijų yra ECS, kuri jau susitarė su Europos mobiliojo ryšio tekėjais dėl G10IL nešiojamojo kompiuterio, kuris rinkoje pasirodys rugsėjį arba spalį.

Šie du nešiojamieji kompiuteriai turės integruotus 3G modemus, kurie palaikys HSDPA ir HSUPA technologijas. Dabar su mini-nešiojamaisiais galima internetu pasinaudoti kitaip – įsigyti 3G kortelę, su kažkokiu planu, ir naudotis internetu bet kada.

Žinoma, faktas tas, kad tokie nešiojamieji kaip Eee PC su integruotu 3G modemu pasirodys tik tose rinkose, kur bus pavykę susitarti su vietiniu mobilioji ryšio tiekėju, kuris galės pasiūlyti 3G. Toks kompiuteris eitu su mobiliojo ryšio tiekėjo kontraktu ir galima net neabejoti, kad Eee PC kainuotų žymiai pigiau. Kaip ir su telefonais – dalį kainos padengtų mobiliojo ryšio tiekėjas, nes jis pinigus atgal susigrąžintų 3G ryšio kontrakto pagalba.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.