Australijoje perkant Sony Bravia LCD, PS3 gaunama nemokamai

Japonijos kompanija Sony, viename iš žemynių, pradeda neregėtą akciją. Perkant Sony Bravia serijos, skystųjų kristalų televizorių, žaidimų kompiuteris PlayStation 3 duodamas visiškai nemokamai. Tiesiog reikia pirkti vieną iš 40 colių įstrižainės ekraną turintį Bravia XBR, X ar W serijos LCD televizorių ir jūs priedo gausite 40 GB versijos PlayStation 3 konsolę. Tačiau blogiausia yra tai, kad tokia akcija kol kas galioja tik Australijoje.

Kai kuriems pirkėjams tai bus tikrai puikus pasrininkimas. Ši akcija vyksta nuo gruodžio 21 dienos iki sausio 21 dienos, o perkant HD televizorių, pirkėjai taip pat gaus ir daiktą, per kurį būtų galimą išnaudoti HD televizoriaus potencialą – PlayStation 3 turi Blu-Ray grotuvą, kuris gali atkurti šio HD eros diskų formate esančią informaciją.

Tiesa tokios Sony akcijos nėra keistos – šiame regiojone matomas ypač didelis PS3 atsilikimas nuo konkurentų, tai yra Xbox 360 ir Wii. Jei tai pasiteisintų, galime net neabejoti tuo, kad Sony šią akciją pasiūlys ir kitose regionuose. O dabar tai geras pasiūlymas iškart gauti ir HD televizorių, ir HD žaidimų kompiuterį. Bus įdomu stebėti kaip Australijos rinką paveiks ši akcija. Tiesa, 40 colių Bravia televizoriai kainuoja nuo 2.999 Australijos dolerių ir tai tikrai nėra maža investicija.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.