Bill Gatesas per CES 2008 praneš svarbų pranešimą susijusį su Xbox 360

Microsoft galva, bei vienas iš turtingiausių pasaulio žmonių Billas Gatesas pasakė, kad per CES paroda praneš svarbų pranešimą. Kaip žinia, CES išvysime šiais metais, kitą savaitę Las Vegase, kur išgirsime svarbų pranešimą susijusį su Xbox 360 žaidimų kompiuteriu.

Šią žinią pranešė The Seattle Times, tačiau laikraštis nesako, ką būtent Gatesas praneš per elektronikos šou Las Vegase, tačiau bando spėti, kad tai bus dar viena Xbox 360 versija, tiesa su visų lauktu integruotu HD DVD grotuvu.

„Akivaizdu, kad Toshiba ir Microsoft glaudžiai bendradarbiauja. Taigi nieko keisto jei šios kompanijos daug dirbo ties tuo, kad sujungti aukštos kokybės įrašus su dideliu kietuoju disku. Taip jie nori sujungti aukštos kokybės filmų peržiūrą, ką leistų padaryti integruotas HD DVD grotuvas, bei Xbox žaidimų galimybes. Žinoma, Microsoft paskelbimas, kad išleidžiama Xbox 360 versija su integruotu HD DVD grotuvu būtų sensacija, tačiau tai pastatytų Xbox 360 į lygią vietą su PlayStation 3.”, – sako vienas iš The Seattle Times apžvalgininkų.

Žinoma, mano nuomone, tai būtų logiškas žingsnis ties Xbox 360 žaidimų kompiuteriu, galbūt HD DVD grotuvas būtų panaudotas ir žaidimams. Mažiau spėliokime, palaukime kitos savaitės ir pamatysime kas bus.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.