Cicuit City taip pat mažina Toshibos HD DVD grotuvo kainą

Vakar pranešėme apie tai, kad JAV paduotuvių tinklas "Wal-Mart" rengiasi masiškai mažinti "Toshiba" komapnijos HD DVD leistuvo "HD-A2" kainas. Internete pasklido nuotrauka, kurioje aiškiai matomas stendas su "HD-A2" grotuvais su nurodyta 198 JAV dolerių kaina. Pasak žmogaus padariuso nuotraukas, visose "Wal-Mart" parduotuvėse tokia kaina grotuvai bus pardavinėjami nuo lapkričio 3 dienos.

Kažin ar tai sutapimas, ar ne, tačiau konkurentai "Circuit City" suskubo, ir jau šiandien sumažino "HD-A2" kainą iki 197,99 JAV dolerių. Tenka priminti, kad šis kainos mažėjimas yra tikrai stebinantis. Pasirodęs 2006 žiemą grotuvas kainavo 500 JAV dolerius, buvo tikimasi, kad artėjant 2007 metų galui jo kaina kris iki 250 JAV dolerių, tačiau 198 JAV dolerių kaina daug ką nustebino.

"Toshiba HD-A2" palaiko 1080i rezoliuciją ir yra aprūpintas HDMI 1.2 sąsaja, bei visomis naujausiomis technologijomis – Dolby Digital Plus 5.1, Dolby TrueHD 5.1, DTS 5.1, DTS HD, SHARC DSP. "HD-A2" tampa pigiausiu HD DVD grotuvu. Tiesa, Toshiba jį žada pakeisti naujuoju "HD-A3".

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.