Corsair parodė kiek 4 GB RAM geriau už 2 GB

Darbinės atminties modulius pardavinėjanti kompanija visiems gerai žinomu pavadinimu Corsair šiandieną išleido įdomų PDF dokumentą, kuriame rodoma, kodėl ir kiek 4 GB atmintis yra geresnė už 2 GB. Žinoma, tai kompanija kuri gyvena iš darbinės atminties pardavimų, ir bešališkumo galbūt galime ir nesitikėti, bet pažiūrėti verta.

Pilną PDF dokumentą sudaro 13 puslapių, jis pavadintas “gaming performance analysis – 4 GB vs. 2 GB" (žaidimų veikimo spartos analizė – 4 GB prieš 2 GB). Taip pat Corsair aiškina, kaip darbinė atmintis naudojama 32 ir 64 bitų operacinėse sistemose, neapseita be kai kurių testų, bei žinoma žaidimų. Iš jų kompanija Corsair išbandė tris – Company of Heroes, Crysis ir Flight Sim X.

Įdomus Corsair pasirinkimas naudotis Asus ROG P965 pagrindinę plokštę. Toliau viskas įprasta – Intel Core 2 Extreme QX9650, 320 MB Geforce 8800GTS ir 512 MB 8800GT, bei 2/4GB of Corsair XMS2 darbinės atminties.

Testų rezultatus matome apačioje, tuo tarpu patys Corsair teigia, kad 4 GB yra būtinas pasirinkimas žaidėjams. Pasakyčiau, kad ne tik žaidėjams, su Vista OS, 2 GB yra kažkas tokio, ko jums tikrai reikia, o 4 GB yra kažkas tokio, kas 2 GB senoje, geroje Windows XP operacinėje sistemoje. Kai šiuo metu DDR2 atminties kainos sumažėjo, 4 GB nebūtų brangus pasirinkimas, ypač matant naudą iš to. Pilną PDF dokumentą galite rasti čia.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.