Corsair pristato savo DDR3 XMP greituolius

Visai nesenai rašėme apie „OCZ“ kompanijos naujus „XMP“ tipo DDR3 atminties modulius. „Corsair Memory“ neatsilieka ir pristato savo „Extreme Memory Profile“ (XMP) technologiją, kurią sukurė „Intel“, palaikančius atminties modulius. Žymus operatyviosios atminties gamintojas neatskleidė kortų, kada mes juos galėsime įsigyti, tačiau minėjo, kad šių modulių bus net trys rūšys skirtingiems biudžeto lygmenims.

Vieni „ XMP“ modulių lyderių turės būti „Dominator 2GB DDR3“ rinkinys dirbantis 1800MHz dažniu bei CL7 7-7-20 „taimingais“ bei „XMS3 DHX 2GB“ komplektas veikiantis 1600MHz dažniu ir CL7 7-7-20 gaišties laiko nustatymais. Be to „Corsair“ siūlys 4GB „XMS3“ operatyviosios atminties rinkinį veikiantį taip pat 1600MHz dažniu ir CL7 7-7-20 „taimingais“.

„Extreme memory profiles“ (XMP) yra „SPD“ (Serial Presence Detect) nustatymai yra aktyvuojami, vos tik technologiją palaikantys moduliai yra įstatomi į tinkamą motininę plokštę. Yra planuojama, kad „XMP“ bus palaikomas pagrindinėse plokštėse turinčiose „Intel X38“ lustų rinkinį ir leis moduliams funkcionuoti didesniais dažniais ir mažesniais gaišties laikais, taip didinat našumą. „Corsair“ sako, kad buvo artimai bendradarbiaujama su „Intel“ korporacija kuriant šiuos „XMP“ atminties modulius. „Corsair“ taip pat atskleidė, kad Intel turės specialią sertifikavimo programą XMP produktams.

“Corsair ir Intel bendradarbiavo labai artimai, kad pagamintų kuo geresnius naujos kartos DDR3 SPD operatyviosios atminties lustus. „Intel XMP“ technologija atidaro duris neabejotinam DDR3 platformos populiarėjimui. Kaip vienas didžiausių aukšto našumo atminties gamintojų mes didžiuojamės tuo, kad dirbdami su Intel pristatytysime optimizuoto našumo modulius ir būsime pirmieji licenzijuoti programos sertifikuotame logotipe,” sako Jack Peterson, „Corsair“ marketingo viceprezidentas.

Naujoji spartinančioji atmintis iš „Corsair“ pasirodys krautuvėse jau šiais metais. „Dominator 2GB DDR3“ rinkinys kainuos 600 JAV dolerių, o 2 ir 4GB XMS3 pasirinkimai patuštins piniginę atitinkamai 500 ir 900 dolerių.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.