Creative pristato mažąsias Inspire T10

„Inspire T10“ papildys dviejų kolonėlių sistemų, skirtų kokybiškam muzikos klausymuisi, seriją. Be to, „Inspire T10“ pravers taupantiems erdvę ir vertinantiems garso kolonėlių kompaktiškumą.

Aptakios formos, blizgios juodos spalvos modernios kolonėlės suderina pažangią garso techniką su elegantiška išvaizda. Naujoji garso sistema gali būti naudojama ir su staliniais, ir su nešiojamais kompiuteriais ar MP3 grotuvais, be to, ji sukuria gerą garsą už prieinamą kainą.

„Į šias nedideles kolonėles sudėjome puikias technologijas“, – teigia „Creative“ garso sistemų ir ausinių prekės ženklo vadovas Europoje Džonas Keibekas (John Keybeck). „Kiekvienoje kolonėlėje inkorporuotas atskiras garsiakalbis geresniam aukštų dažnių skambesiui, preciziški garsiakalbiai tiksliems vidutiniams dažniams bei „BasXPort“ technologija žemų dažnių tikslumui ir stiprumui. Muzikos mėgėjai, kuriems svarbi aukšta garso kokybė, dabar gali mėgautis skaitmeniniais įrašais iš savo stalinio ar nešiojamojo kompiuterio.

„Tai yra puikus produktas norintiems kompaktiškos, puikiai skambančios dviejų kolonėlių sistemos, kurią paprasta suinstaliuoti ir kuri leidžia mėgautis kokybišku garsu už prieinamą kainą“, – sako D.Keibekas.

Kompanija teigia, kad „Inspire T10“ kolonėlės jų magnetinės apsaugos dėka gali būti laikomos šalia kompiuterių monitorių ir TV ekranų. Šiose kolonėlėse yra ir ausinių lizdas asmeninam klausymuisi.

„Creative Inspire T10“ Lietuvoje pasirodys spalio mėnesį ir kainuos apie 138 litus.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.