CrossFire X tvarkyklės pasirodys sausio vidury

Daugelis ATI vaizdo plokščių mėgėjų, ir žinoma entuziastai, ypač laukia CrossFire X tvarkyklių. Jos sugebės dirbti su artėjančiu ATI flagmanu R680, tai pat leis turėti net keturias vaizdo plokštes iš Radeon 38×0 serijos vienu metu jūsų kompiuteryje.

ATI turėjo šiek tiek problemų su šiomis tvarkyklėmis, kurios turėjo leisti entuziastams savo kompiuteryje turėti keturias vaizdo plokštes. Aparatinė įranga pasirodė ankščiau nei tvarkyklės, tam mes teoriškai dabar galime turėti pagrindinę plokštę į kurią galime, pavyzdžiui, įstatyti keturias HD3870 vaizdo plokštes, tačiau iš to nebus jokios naudos. Dabar žinoma tik tiek, kad naujausios tvarkyklės pasirodys kažkur po trejų ar ketverių savaičių.

Beabejo ATI, turbūt, kažką parodys CES parodoje sausio 5 dieną, ten ir tikimasi pamatyti pilnai veikiančia sistemą su keturiomis vaizdo plokštėmis, tačiau pilnoji tvarkyklių versija pasirodys šiek tiek vėliau.

Juokingiausia tas, kad tiek ATI tiek Nvidia kompanijų aukčiausios klasės gaminiai pasirodys po Kalėdų, kuomet žaidimų rinkoje nesulauksime ypač gerų ar grafiškai reiklių žaidimų. Abiejų kompanijų flagmanai pasirodys kitų metų sausį-vasarį. Taip pat panašiu laiku išvysime pilnai veikiančią ATI CrossFire X technologiją ir Nvidia 3xSLI.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.