Dar 2 nauji Samsung modeliai: i8910 ir UltraTOUCH S8300

Pastaruoju metu sklando išties daug gandų apie telefonus, kuriuos Samsung ruošiasi pristatyti MWC 2009 renginyje. Keletą jų mes jau aprašėme, o dabar pasirodė informacija apie dar 2 modelius, kurie taip pat bus verti dėmesio.

Pagrindinė Samsung i8910 ypatybė bus galimybė filmuoti HD kokybės video. Taip pat telefonas pasižymės lietimui jautriu AMOLED ekranu, 8 megapikselių kamera su 9 kartų skaitmeniniu priartinimu, Bluetooth, Wi-Fi su DNLA, A-GPS, 3,5 mm ausinių jungtimi.

Kitas, dar įdomenis aparatas yra UltraTOUCH S8300, kuris jau šiandien buvo oficialiai pristatytas kaip būsimasis Samsung „flagman‘as“. Samsung vice-prezidentas JK Shin pareiškė, jog šis modelis bus pirmasis iš naujos Samsung sensorinių ekranų serijos. Aparatas galės pasigirti lietimui jautriu ekranu, 8 milijonų taškų kamera su dviguba LED blykste ir autofokusu, Bluetooth su A2DP GPS, 80 MB vidinės atminties, microSDHC atminties kortelių lizdu, FM radiju su RDS. Matmenys – 110 x 51,5 x 12,7 mm.


4 Komentarai

  1. Flylal parašė:

    oho kiek naujienų iš samsung pastaruoju metu, atrodo, kad samsung žada nugriebti touchscreen rinkos grietinėlę.

  2. Vytautas parašė:

    Na atrodo tai labai gerai 😀 Pradeda man patikt samsungai. Ir dizainą keičia, jau nebe visi vienodi 😀

  3. OzaS parašė:

    Man irgi patinka, ju kurybiskumas, bet ale kiek ir sakyciau bereikalingu dalyku privaro…nezinau, abejoju ar daug pirkeju bus siu telefonu, aisku priklausomai nuo to kokia kaina bus, bet kam reiks 8megapiks. kameros mobiliake? Vienetam, pagal mane.

  4. inDex parašė:

    Reikes tai gal vienetam bet pagalvok kiek zmoniu pasigirt megsta? 😀 o tas UltraTOUCH S8300 man tikrai visai nieko atrodo ir ekranas didelis internete narsyt su juo tikrai turetu smagu but o ir dizainas labai patiko… ziuresim i kainas…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.