Dar vienas Sony Ericsson išmanusis žaisliukas

Taip, World Mobile Congress konferencija įgauna didesnį pagreitį – naujienos iš Barselonos nenustoja plūsti. Štai Sony Ericsson stovykla šiandien anonsavo dar vieną naują „smartphone“ klasės mobilųjį telefoną, tęsiantį naujai pristatytos G serijos produktų liniją – tai G700.

Sony Ericsson G700 Telefone esančiame 2.4" colių QVGA raiškos, lietimui jautriame ekrane matysime naują panelę, kurį atstos Home skiltis panašaus tipo telefonuose. Joje vartotojai turės interaktyvią galimybę užsirašyti svarbius priminimus – ranka užrašyti norimą tekstą ir išsaugoti jį „lipnukų“ forma vėlesnei peržiūrai.


Štai kaip atrodys "šilko bronzos" spalvos G700 ir minėtoji „lipnukų“ funkcija

Kitos telefono funkcijos nėra įspūdingos, tačiau toli gražu ir neprastos. Kiek žinoma iš oficialiai pateiktos informacijos, telefonas turės 3,2 megapikselių raiškos fotokamerą su automatiniu raudonų akių pašalinimo ir auto-fokusavimo funkcijomis. Žinoma kas be ko turėsime galimybe ir filmuoti. Taip pat įrenginyje rasime Memory Stick Micro (M2) standarto atminties kortelių lizdą, FM radijo imtuvą ir žinoma integruotą Sony Ericsson PlayNow internetinės muzikos parduotuvės prieigą.

Telefonas palaikys trijų dažnių GSM (900/1800/1900 MHz) ir WCDMA (2100 MHz) ryšio tinklus, kas rodo, kad G700 orientuotas labiau bus į Europos rinką. Įrenginio pasirodymo data ir kaina nepaskelbta, tačiau jau dabar žinoma, kad artimiausiu metu pasirodysiantis modelis bus prieinamas „Šilko Bronzos“ spalvos.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.