Dell išleido naująjį XPS nešiojamąjį

Gerai žinoma kompanija Dell, parduodanti daugiausiai pasaulyje kompiuterių, išleido į rinką šiandien naująjį savo nešiojamąjį kompiuterį. Jis įeina į XPS seriją bei vadinasi M1350.

Šiuo metu jį galima įsigyti dviejų stilių – „Tuxedo Black“ ir „Crimson Red“ . Be viso ko, prieš vardinant specifikacijas, kas yra būtina, noriu pridurti, kad tai ypač galingas multimedijos prietaisas ir jo kaina prasideda nuo 700 svarų Europoje.

Pradinis M1530 variantas turi 2,6GHz Intel Core 2 Duo T7800 procesorių, net 4GB DDR2 667MHz darbinės atminties, vieną nVidia GeForce 8600M GT 256MB vaizdo plokštę, 15,4 colio WXGA ekraną, kuris gali vaizduoti 1280×800 rezoliucija. Prie viso šio gauname licencijuotą Windows Vista operacinę sistemą ir 320GB HDD.

Kodėl gi pradinis variantas? Jei norėsite galėsi užsisakyti modelį su 64GB Solid State disku, taip pat Blu-Ray grotuvu. Be viso ko čia rasite HDMI jungtį. Tiesa, kompiuteriu Ultra-nešiojamuoju nepavadinsi, nes jis sveria 2,62 kilogramo. Daugiau informacijos oficialioje svetainėje čia.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.