Dell pristato WoW žaidėjams skirtą nešiojamąjį

Populiariausio pasaulyje, tinklinio vaidmenų žaidimo, World of Warcraft fanams, kompanija Dell paruošė ypatingą kalėdinį pasiūlymą. Tai itin galingas ir spartos nestokojantis nešiojamasis į kurio komplektaciją įeis priedai susiję su pačiu žaidimu.

Naujieji, 17“ colių XPS nešiojamieji kompiuteriai, apibūdinami kaip kompanijos „flagman‘ai“ ir įsigijimui bus prieinami dviejuose teminiuose variantuose, kuriuose atsispindės tinkliniame žaidime esančių ir tarpusavyje konfliktuojančių pusių – Ordos ir Aljanso spalvos. Tai pat pirkdami kompiuterį, vartotojai gaus keletą papildomų aksesuarų bei kitų daikčiukų susijusių su World of Warcraft žaidimo pasauliu. Taigi šiame „dovanų komplekte“ mes rasime World of Warcraft: the Burning Crusade žaidimo plėtinį, taip pat Battlechest komplekto žaidimus – Includes „Warcraft III: The Reign of Chaos“ ir „Warcraft III: The Frozen Throne“. Apart visų šių žaidimų, pakuotėje rasime kompiuteriui skirtų unikalių darbalaukio paveikslėlių bei ekrano užsklandų, strateginių gidų komplektą, DVD filmą, kuriame rasime visą informaciją apie The Burning Crusade plėtinio kūrimą, "auksinį bilietą" kurį panaudoję galėsime džiaugtis reale, į savo "WoW" visatoje sukurtą herojų panašia, figurėle. Taip pat pirkėjai „Beta testuotojų klubo“ kortelę, kurios pagalba galėsime privilegijuotai testuoti BETA tipo žaidimo papildymus bei atnaujinimus.

Kalbant apie patį kompiuterį, Dell kol kas neatskleidė visos informacijos apie įrenginio specifikacijas, tačiau žinoma, kad kompiuterį galėsime įsigyti su tradicinėmis XPS M1730 kompiuteriui taikomomis aparatinės dalies komplektacijomis, kurių kaina, atsižvelgiant į vartotojų poreikius, svyruoja nuo 2700 iki 4500 JAV dolerių. Tačiau „WoW“ versijos XPS nešiojamame galėsime turėti 3.4 GHz taktiniu dažniu dribantį Core 2 Duo serijos procesorių, kuris M1730 modeliui nėra prieinamas. Techniniuose kompiuterio komplektacijos pasirinkimuose pateikiama informacija byloja, jog vartotojai galės rinktis ir gana „egzotiškus“ įrenginius. Kaip antai 750 dolerių vertės SSD ir HDD diskinius kaupiklius sujungtus į RAID masyvą (64 GB SSD + 200 GB HDD) arba 1650 dolerių variantą kuris siūlo du, 64 GB talpą turinčius SSD kietuosius diskus, taipogi sujungtus į RAID. Vartotojai norintis pilnai įvertinti HD vaizdus galės kompiuteryje turėti 200 dolerių vertės Blu-ray optinį įrenginį galėsianti tik skaityti BD diskus arba variantą kainuosiantį 400 dolerių, kuris gebės diskus dar ir įrašinėti. Į sąrašą taip pat įeina ir Ageia PhysX 100M fizikos skaičiavimų plokštė, bei galimybė turėti dvi GeForce 8700M GT vaizdo plokštes tarpusavyje sujungtas SLI technlogiija.

Dell XPS WoW Edition JAV parduotuvėse pasirodyti turėtų Gruodžio 11-tą dieną. Ar kompiuteris bus prienamas Europos rinkoje, tiksliai nežinoma.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.