Dell pristato XPS 730 H2C žaidėjams

Viena didžiausių pasaulyje asmeninių kompiuterių gamintojų Dell pristatė itin galingus stalinius žaidėjams. XPS 730 serija konkuruos su kitų kompanijų gaminiais, o kai kurie šeimos variantai naudos dviejų lygių H2C aušinimą. Tai firminis Dell termoelektrinis aušinimas skysčiu.

Svarbiausia tokiuose kompiuteriuose, tai, ką rasime viduje. O pasidžiaugti čia tikrai bus kuo – bus naudojamos motininės plokštės su Nvidia nForce 790i Ultra SLI lustų rinkiniu ir Intel Core 2 Duo/Quad bei gamykliškai iki 3,73 GHz spartinti Extreme procesoriai. Laimingieji turintys šį stalinį kompiuterį galės džiaugtis mažiausiai 2 GB operatyviosios atminties ir 500 GB talpos kietaisiais diskai, kai brangiausi modeliai bus komplektuojami su, atitinkamai, 8 GB ir 2 TB. Dell teigimu, vartotojams suteikta galimybė naudoti CrossFireX ir SLI sistemas, kuriose bus naudojamos 3870, 3870X2 ir 8800GT vaizdo plokštės. Kiekviename modelyje garsu rūpinsis Creative Sound Blaster X-Fi XtremeGamer garso plokštė, o už papildomą kainą bus galima įsigyti Ageia PhysX spartintuvą. Energija visai aparatinei įrangai bus tiekiama iš 1kW maitinimo bloko, turinčio 80+ naudingumo koeficientą.

Pigiausias šios serijos kompiuteris kainuoja 4000 JAV dolerių, o visus geriausius komponentus ir aksesuarus turinčio gaminio kaina suksis maždaug apie 10 000 JAV dolerių. Kad ir kaip trauktų šis kompiuteris, esu tikras, kad nagingi lietuviai už žymiai mažesnę kainą sugebėtų nusipirkti dar našesnį variantą.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.