Du nauji ATI sprendimai nešiojamiesiems : M82 ir M86

Sklinda gandai, kad ATI ruošia dar du grafinius lustus skirtus nešiojamiems kompiuteriams, tačiau, pasak šaltinių, dėl nežinomų priežasčių jų kol kas neišleidžia. Šie du lustai konkuruos su Intel ir Nvidia grafiniais sprendimais žemesnėje ir vidutinėje rinkos dalyje.

ATI Mobility Radeon HD 3650 posistemis yra sukurtas pagal M86 ir kovos vidutinės klasės „mūšiuose“. M86 iš esmės niekuo nesiskiria nuo stalinių kompiuterių plokštėse naudojamo RV635 lusto. Dėl šios priežasties galime tikėtis nedidelio kaitimo, nes, kaip visi puikiai žinome, jis gaminamas naudojant 55 nm technologinį procesą.

Taip pat turėtų atsirasti ir du žemesnės klasės gaminiai – ATI Mobility Radeon HD 3400 ir už pastarąją šiek tiek našesnė Radeon HD 3430. Abi yra sukurtos M82 (RV620) – taip pat 55 nm lusto.

Kompanijai ir vartotojams yra naudinga tai, kad dabar gaminami ATI grafiniai sprendimai naudoja nedaug elektros energijos bei palaiko Powerplay, todėl pritaikant šiuos produktus prie nešiojamųjų kompiuterių neturėtų būti sudėtinga.

Kaip ir M88, silpnesnius M82 ir M86 sprendimus tikimasi išvysti antro ketvirčio pabaigoje, pasirodant Puma ir Cantiga. Primename, jog ši informacija pačios kompanijos nėra patvirtinta.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.