Du nauji Sony Ericsson multimedijos mobilieji telefonai

Sony Ericsson patvirtino faktą, kad turi vieną geriausių daugelypės terpės mobiliųjų telefonų linijų ir pristatė dar du naujus įrenginius Mobile World Congress renginyje. Geldelės formos W980 papildys Walkman, o Z770 – Z serijos frontą. Walkman modelis turės 8 GB integruotos atminties, kuri sutalpins daugelio vartotojų muzikinę kolekciją nenaudojant papildomų atminties kortelių. Audio gerinimo funkcijos bei puikios ausinės turėtų suteikti geresnį skambesį už daugelį įrenginių esančių šioje klasėje, teigia kompanija. Neįprastas sprendimas Sony Ericsson telefonuose yra FM radijo siųstuvo vieta. Jis įmontuotas išilgai imtuvo, o tai W980 turėtų suteikti galimybę groti muziką šalia stereo sistemų arba netgi prie kitų telefonų su FM radiju.


W980 dizainas tikrai traukia akį

Išorinis LCD ekranas leis vartotojams greitai perjungti dainas arba matyti skambinantįjį neatidarius viso įrenginio. Supurtymo kontrolė turėtų leisti keisti dainas nespaudžiant mygtukų. 3,2 milijonų taškų kamerą turintis melomanų džiaugsmas turėtų pasirodyti jau šią vasarą.

Kitas įrenginys, Z770, labiau nusitaikęs į mėgstančius naršyti internete. Jis turi 3G technologijos palaikymą (HSDPA/UMTS) ir unikalią valdymo sąsają kuri suteikia „magnetinį“ pelės kursorių ekrane. Tai leidžia naršyti patogiai ir be lietimams jautraus ekrano. Taip pat čia rasime ir ActiveSync palaikymą Microsoft Exchange kontaktams ir elektroniniams paštams bei Google Maps skirtus mobiliesiems įrenginiams. Su 2 milijonų aktyviųjų matricos taškų kamera, Z770 tikimasi išvysti jau pavasarį.


Z770 yra pastebimai paprastesnis

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.