Dviejų branduolių Atom pasirodys trečiajame ketvirtyje

Visai neseniai buvo pranešta, kad šiemet mes nesulauksime dviejų branduolių Atom procesoriaus nešiojamiesiems kompiuteriams, tačiau čia ne viskas. Atrodo, kad stalinė dviejų branduolių versija pasaulį gali išvysti jau šių metų trečiajame ketvirtyje.

Nors kažkokios aiškios informacijos apie technines specifikacijas nėra, tačiau žinoma, kad vienas fizinis branduolys palaikys iki dviejų gijų vienu metu, o abu branduoliai sugebės jas palaikyti keturias. Tačiau esme ta, kad procesoriaus TDP reitingas "suksis" 8-10 W diapazone, kas yra labai gerai.

Daugelis kompanijų, kad ir sakykime MSI, planuoja stalines kompiuterių versijas su Atom procesoriais. Įvertinus visus Atom aspektus, galime spėti, kad jau kitame ketvirtyje galime išvysti stalinių kompiuterių versijų su šiais mažais ir tyliais dviejų branduolių procesoriais.

Atom ir yra Atom, tad neverta tikėtis, kad, pavyzdžiui, 1,6 GHz dviejų branduolių Atom galėtų būti spartesnis už 1,6 GHz dviejų branduolių Celeron procesorių, tiesa, viską parodys laikas. Tačiau negalingų procesorių rinkoje yra ir kitas kelias į pergalę – tai suvartojama energija. Čia Atom žymiai lenkia Celeron procesoriaus analogą.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.