ECS anonsuoja 8,9-10,2 colių G10IL mažylį

Elitegroup Computer Systems, visiems besidomintiems IT geriau žinoma, kaip tiesiog ECS anonsavo G10IL nešiojamąjį kompiuterį, kurį kaip ir konkurentą iš Asus, labiau tiktų vadinti UMPC (Ultra-Mobile Personal Computer) platforomos atstovu. Pirkdami šį mažylį, galėsime rinktis iš kelių variantų – 10,2 arba 8,9 colio turinčius ekranus.

Be ekrano įstrižainių, Digitimes portale pasirodė informacija apie kitas specifikacijas. Teigiama, kad ECS G10IL naudos Intel 945 GSE lustų rinkinį, ICH7M pietinį tiltą bei viena iš Atom serijos procesorių. Čia galėsime naudotis HSDPA, HSUPA ir 56 kbps modemais, trimis USB 2.0, viena Ethernet jungtimis. Kalbant apie ryšį su aplinka, svarbiausi aspektai būtų WLAN ir Bluetooth palaikymas. Su draugais turėsime progą bendrauti naudojantis integruota 1,3 milijonų taškų internetinę kamerą, o atmintį, deja, praplėsti ne daugiau kaip 2 GB kortelėmis. Spėjama, kad duomenis talpinsime SSD arba įprastame HDD, kuris greičiausiai bus 1,8 colio įstrižainės.

Pasak Digitimes, baterija bus 4 arba 6 celių, o viso įrenginio matmenys siekia 259 x 180 x 28,5 mm (plotis, ilgis ir storis atitinkamai). Deja, G10IL kaina vis dar nėra žinoma, tačiau manoma, kad jis gali būti įkainotas jau kitą mėnesį.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.