Epic pagaliau baigė darbus ties UT3 PS3 versija

Kaip žinia, šią savaitė pasirodė naujasis Unreal Tournament 3 skirtas PC. Ta proga Epic Games paskelbė savo forume gerą žinią PlayStation 3 turėtojams – šio žaidimo versijas šiam žaidimų kompiuteriui jau pasiekė „Auksinę“. Tai reiškia, kad žaidimas paruoštas pardavimams.

Senokai rašėme apie tai, kad Midway Games paskelbė, kad Unreal Tournamnet 3 skirtas PlayStaiton 3 gali pasirodyti tik 2008 metais. Tada vienas iš Epic Games atstovų Markas Reina mus ramino, kad žaidimas pasirodys šventiniam sezonui – atrodo jis buvo teisus.

„Mes manome, kad Midway Šiaurės Amerikoje turėtų Unreal Tournament 3 paleisti apie Gruodžio 10-11 dieną prekybininkams, o pardavimai turėtų prasidėti apie tos savaitės vidurį. Mes manome, kad žaidėjai nori UT3 atostogoms ir mes pasistengsime jį iki to laiko įdėti į pardavimus.“, – pasakojo Markas Reina.

Atrodo, kad PC ir PS3 žaidėjai Unreal Tournamnet 3 galės mėgautis jau atostogų sezonui. Xbox 360 turės laukti kitų metų, dėl pačių Microsoft kaltės.

„PS3 yra atvira sistema ir mes palaikome pačių žaidėjų kurtą turinį. Bet jie neturės būto tai padaryti Xbox 360 žaidimų kompiuteriui. Taigi dabar mūsų darbas galutiniai pabaigti ir išleisti PS3 versija, padaryti labai mažą pertraukėlę ir sėsti su Microsoft prie derybų stalo, bei derinti galimybes modifikuoti žaidimą ant jų žaidimų kompiuterio.“, – pridūrė M. Reina.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.