Foxconn pristatys vandeniu aušinamą motininę plokštę

Motininių plokščių aušinimo sprendimai evoliucionuoja tikrai greitai. Pora metų atgal kompiuterių entuziastai buvo sužavėti motininėse plokštėse pradėta naudoti HeatPipe technologija, o dabar vis dažniau pradedame matyti motinines, pritaikytas vandens aušinimui.

Foxconn nepamiršo savo noro įžengti į High-End motininių plokščių rinką ir sumanė neatsilikti nuo konkurentų ASUS ir MSI, vandens aušinimui pritaikytų motininių sprendimus jau pristačiusių – CES 2008 ji pristatys nemažai kuo ypatingą pagrindinę plokštę:

Motininė, kaip spėjama, pritaikyta X48 čipsetui. Ji gali pasigirti keturiomis PCI-E X16 jungtimis, neįprastu komponentų išdėstymu ir didele gausa PCI-E X1 bei maitinimo lizdų. Dėl iš šiaurinio tilto radiatoriaus kyšančių laidų galima spėti, kad plokštės aušinime darbuojasi ir Peltie modulis – tikrai, gniaužia kvapą.

Tačiau tai kol kas tik bandomasis motininės plokštės modelis, tad kad ir koks įspūdingas jis būtų, dar neaišku, ar pasirodyas prekyboje, nes kyla nemažai abejonių dėl plokštės ilgio.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.