G810 – Naujas Windows Mobile platformos atstovas iš Toshiba

Užvakar, Mobile World Congress parodoje, kompanija Toshiba pristatė naująjį G serijos sumanųjį telefoną – Portege G810. Naujasis įrenginys palaiko Windows Mobile 6 Professional operacinę sistemą ir atrodo gan dailiai.

Telefono dizainas yra kiek aptakesnės ir solidesnės formos nei ankstesni šios bei kitų serijų produktai (kompanija dažnai orientuojasi ir verslo klientus, kuriems dizainas – paskutinės reikšmės rodiklis). Kadangi šis telefonas yra skirtas plačiajai vartotojų masei, jame yra integruota trijų megapikselių fotokamera su auto-fokusavimo sistema ir filmavimo galimybe. Įrenginys palaiko HSDPA ir HSUPA 850, 1900 ir 2100 MHz režimuose, bei keturių dažnių GSM tinklus. Kas be ko įdiegtas EDGE.

Kitos telefono specifikacijos – 2.8" colių įstrižainės QVGA traiškos ekranas, GPS arba A-GPS (priklausomai nuo regiono, kuriame bus parduodamas telefonas) navigacinės sistemos imtuvas, Bluetooth 2.0 ir FM radijas. G810 palaiko Java aplikacijas ir turi 400 MHz taktinio dažnio Qualcomm procesorių. Toshiba tikisi, kad gaminio 1530mAh baterija atlaikys 4 valandas nepertraukiamo pokalbio ir 8 dienas budėjimo režime.

Kompanija tikisi, kad telefonas visuotinėje Europos rinkoje bus prieinamas jau antrame šių metų ketvirtyje, tačiau apie būsimą produkto kainą neužsimena.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.