GM pristato Chevrolet Silverado hibridinį pikapą

„General Motors“ meta dar daugiau jėgos į hibridinių automobilių kovą – antros kartos „Chevrolet Silverado Hybrid“ pikapą. Naujasis „Silverado Hybrid“ gali pasiekti daug daugiau nei ankstesnis, pirmos kartos, mild(ne tokia sudėtinga konstrukcija, kainuojanti mažiau, tačiau tuo pačiu sutaupanti ir žymiai mažiau degalų) hibridas;, nes dabartinis variantas naudos „GM“ 2 režimų hibridinę sistemą.

Standartinis benzininį variklį turintis „Silverado“ jau dabar yra mažiausiai degalų sunaudojanti pilno dydžio pikapas rinkoje. 2 režimų hibridinė sistema, kuria dalinamasi su „Chevrolet Tahoe“, „GMC Yukon“ ir „Cadillac Escalade“, leis sutaupyti dar daugiau pinigų ir bent šiek tiek sumažanti taršą. „Silverado Hybrid“ naudodamas tik elektrinįgali važiuoti iki 48 km/h greičiu, o tuo pačiu vežti iki 2767 kilogramų krovinį.

300 voltų nikelio hibridinė baterija yra montuojama po galinėmis „Silverado Hybrid“ sėdynėmis. Tokią pat 300 voltų įtampą turinti oro kondicionavimo kompresorius yra naudojamas atvėsinti keleivius net neveikiant benzininiam varikliui.

2 rėžimų hibridinis variklis sumažins „Silverado“ degalų sąnaudas 40 procentų mieste ir 25 procentais vidutiniškai. Šis pasiekimas tikrai labai džiugina, nes „Silverado Hybrid“ yra traukiamas 6.0 litrų V8 motoro turinčio 332 AG bei 497 Nm sukimo momentą. „General Motors“ taip pat pažymi, kad dėl hibridinės pavaros ir 98 litrų talpos degalų bako, vieną kartą įsipylus degalų su „Silverado Hybrid“ galima nuvažiuoti daugiau nei 805 km.

„2009 Chevrolet Silverado Hybrid“ pasirodys 2008-ųjų pabaigoje ir bus galima tiek dviejų, tiek visų-keturių varančiųjų ratų pavara.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.