(Gandai) Būsimas 3G iPhone bus lengvesnis ir mažesnis

Interneto platybėse jau seniai pasklido naujiena, jog Apple kompanijos prezidentas Styvas Džobsas (Steve Jobs) jau birželio 9-ąją dieną, Worldwide Developers Conference renginio metu prabils apie naujosios kartos iPhone telefono modelį, palaikysiantį 3G mobiliąsias technologijas. Iškart po šios žinios, Apple produktų fanai suskubo skleisti mažiau ar daugiau pagrįstus gandus apie naujojo iPhone savybes.

Kaip teigia Taiwan Economic News, jaunesniojo iPhone brolio galinė dalis bus pagaminta iš patvaraus plastiko (vietoje ankščiau naudoto aliuminio), o pats telefonas bus mažesnių matmenų. Tai bus pasiekta telefono ekraną nuo 3,5 colių sumažinus iki 2,8. Panaudojus lengvesnes medžiagas bei sumažinus ekrano dydį, manoma, kad telefono svoris nuo 135 gramų sumažės iki, apytiksliai,110 gramų.

Anot minėtojo Taiwan Economic News, būsimo įrenginio baterijos gyvavimo laikas taip pat turėtų prailgėti, tačiau nėra tiksliai žinoma ar dėl sumažėjusios ekrano įstrižainės ar dar ir dėl kitų naujo tipo technologijų panaudotų telefono „viduriuose“.

Portalas savo naujienoje taip pat paminėjo, jau ankščiau girdėtus, oficialiai nepatvirtintus pranešimus apie Apple skirtą užsakymą Foxconn bendrovei, kuri birželio mėnesiui turėtų pagaminti tris milijonus vienetų naujosios kartos iPhone telefono modelių. Pridedama papildoma informacija, kuri teigia, jog pradedant viso pajėgumo telefono gamybą, Foxconn pagamins pirmąją 300 000 vienetų partiją, kuri turėtų būti parduodama artimiausiu mėnesių laikotarpyje.

2,8 colių įstrižainės ekranas naujajame iPhone modelyje, leis jam konkuruoti su kitais gamintojais įdiegusiais lietimui jautrių ekranų valdymo technologijas kituose, mažesnių išmatavimų telefonuose, tokiuose kaip LG Vu ir Samsung Instinct (abu telefonai gali pasigirti 3 colių ekranais). Mažesnis, patogesnis, ilgiau veikiantis ir lengviau pakeliamas – savybės, kurių pagrindu, Apple ketina dar labiau padidinti iPhone produkto populiarumą ir tęsti neblogu perkamumu pasižyminčio įrenginio tradicijas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.