Gateway pristato "viskas viename" – One

„Gateway“ vienas pirmaujančių personalinių kompiuterių gamintojų, greitai būsiantis „Acer“ dalis, šią savaitę anonsavo pirmąjį savo stalinį kompiuterį, kuris yra „viskas viename“ tipo ir konkuruos su „iMac“, o taip pat ir su „IBM“ bei „Sony Vaio“ staliniais. Šis naujas gaminys vadinsis „One” ir turi šansų tapti gana populiariu, bet taip pat jam reikės rungtis su ne ką silpnesniais kitų kompanijų gaminiais.

Bus galimi trys „Gateway One“ modeliai, visi jų turės dviejų branduolių „Intel“ procesorius naudojamus nešiojamiems kompiuteriams, bei turės 19 colių ekraną veikiantį 1440×900 raiška. Skirtumas tarp konfigūracijų (grafikos posistemių našumas, kietųjų diskų talpa ir t.t.), be jokių abejonių paveiks sistemų išsidėstymą rinkoje. Vieni galbūt taps populiarūs tarp ofiso kompanijų, kiti labiau tiks naudojimui namuose. „Gateway“ taip pat tvirtina, kad jos „One“ yra ne tik stilingas, bet ir turintis puikias specifikacijas ir sprendimus, pavyzdžiui USB ir FireWire jungtys pačiose patogiausiose vietose.

Norint būti stilingu reikia būti šiek tiek kitokiam nei kiti. „Gateway One“ primena aukštos klasės televizoriaus priekinę panelę su beviele klaviatūra. Nors ir kompiuteris yra kompaktiškas, jis vistiek yra pilnai sukomplektuotas ir turi plačiaekranį LCD ekraną. Kai įrenginys yra komplektuojamas su TV imtuvu, „Gateway One“ tampa naršymo internete, žaidimų, muzikos, TV transliacijų bei kitų pramogų mišiniu, o tai yra puikus sprendimas šeimos, miegamojo, bendrabučio kambariui arba netgi virtuvei. Kita vartus „Gateway One“ neturi atnaujinimo galimybės. To pasekmė, sunkiai veikiantys naujausieji žaidimai ir negalėjimas atkurti „Blu-ray“ arba „HD DVD“ filmų.

Tikras gražuolis – Gateway One

„Gateway One“ modelis už 1299 dolerius turės „Intel Core 2 Duo T5250“ procesorių, „Intel Graphics Media Accelerator X3100“ vaizdo posistemį, 2GB operatyviosios atminties, 320GB „Serial ATA“ kietąjį diską bei 1.3MP interneto pokalbiams skirtą kamerą. Variantas kainuojantis 1799 JAV dolerius turi „Intel Core 2 Duo T7250“ „smegenis“, „ATI Mobility Radeon HD 2600 XT“ grafinę plokštę su 256MB atmintimi, 3GB operatyviosios atminties, 500GB „Serial ATA“ standųjį diską, TV imtuvą bei 1.3MP kamerą. Abu modeliai išimtinai bus galimi tik „Best Buy“ serviso parduotuvėse.

„Gateway One“ kompiuterį, už kurį turėsime pakloti 1499 „baksus“, bus galima nusipirkti tiesiai iš „Gateway“. Jis turės „Intel Core 2 Duo T5250“ dvibranduolį procesorių, „ATI Mobility Radeon HD 2600 XT 256 MB“ vaizdo plokštę, 400GB „Serial ATA“ kietąjį diską bei internetinę kamerą.

“37% ir 28% klientų atitinkamai sako : „Geras dizainas man yra svarbu“; „Aš norių daiktų, kurie sužadina mano stiliaus instinktus“. Stilius pirkėjams buvo svarbus visose kategorijose, o dabar gamintojai į prekės išvaizdą turi kreipti dar didesnį dėmesį,” sako J.P. Gownder „Forrester Research“ analitikas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.