GeForce 9800GX2 pasirodys Kovo 11 dieną

Kaip žinia, bent keletą kartų girdėjome apie GeForce 9800GX2 atidėjimus. Jei vaizdo plokštės išleidimas nebus vėl atidėtas, pasak pardavėjų, ją išvysime jau Kovo 11. O tai gali reikšti tik tai, kad posistemis pasirodys po Cebit parodos, taigi joje mes galime išgirsti dar keletą detalių apie pačią vaizdo plokštę.

Nvidia, matyt, daug vilčių į šį vaizdo posistemį nededa – nepranešta apie spaudos konferenciją, kurios veikiausiai ir nebus. Manoma, kad įspūdingą pranešimą išvysime pasirodant GT200 į kurį kompanija deda daug vilčių. Vieninteliai 9800GX2 tikslai – būti brangesniam ir aplenkti AMD Radeon HD3870X2.

Partneriai sako, kad GeForce 9800GX2 į prekybą eina lėtai. Taigi čia vėl bus eilinis dalykas – Nvidia partneriai gaus iš Flextronics pagamintus posistemius ir tiesiog prilipins savus logotipus. Taip pat šioje plokštėje mažai vietos novatoriškiems ir juokingiems aušintuvams, kadangi kažko novatoriško sugalvoti ant „sumuštinio“ dizaino vaizdo plokštėms bus sunku.

Geforce 9800GX2 pasirodys kovo 11 dieną

Du grafikos procesorius turinčios Nvidia Geforce 9800GX2 išleidimas, kaip minėjome anksčiau, buvo atidėtas iki kovo mėnesio. Pagal vėliau pasirodžiusią informaciją, plokštė turėtų būti pademonstruota šių metų CeBIT parodoje.

Kaip praneša portalas VR-Zone, Nvidia savo partnerius informavo, kad oficiali Geforce 9800GX2 pasirodymo data bus kovo 11 diena. Visgi plokštes turėtume išvysti ir CeBIT 2008 parodoje kovo 4-9 dienomis.

Nors iki plokštės pasirodymo liko tik mėnesis, kol kas nėra jokios informacijos apie plokštės veikimo dažnius (kitas specifikacijas galite pamatyti čia bei čia). Be to, vaizdo plokščių gamintojai vis dar negavo veikiančių plokščių pavyzdžių.

Oficialios 9800GX2, turėjusios pasirodyti dar šį mėnesį, atidėjimo priežastys nėra žinomos, tačiau galima rasti informacijos, kad Nvidia nebuvo patenkinta spartos prieaugiu naudojant dvi tokias vaizdo plokštes bei per dideliu plokštės kaitimu.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.