Google Android šiek tiek vėluos

Ankščiau nemažai aptarinėta bei daug dėmesio susilaukusi pristatyta Google Android platforma gali į rinką "atžygiuoti" šiek tiek pavėluotai. Tai pranešė patys Google ir jie sako, kad į mobiliųjų telefonų rinką žada įsiveržti tik metų pabaigoje arba kitų pradžioje.

Galime prisiminti, kad pirmasis telefonas su Google Android turėjo pasirodyti jau antroje šių metų pusėje, tai yra artimiausiais mėnesiais, tačiau nutiko kitaip. Google teigia, kad viskas nusikėlė į šių metų ketvirtą ketvirtį. Priežastis aiški – projekte dalyvauja operatoriai bei telefonų gamintojai, tad integracijai reikia daugiau laiko. Galime paminėti vien skaičių kompanijų esančių aljanse – jų virš 30.

Google Android, tuo tarpu, vertinama gerai. Nors ir kilo jau minėtos problemos su platformos integravimu, Android turi daug pliusų. Visų pirma ši OS nieko nekainuos. Visų antra, ši operacinė sistema bus atvirojo kodo, tad jai pritaikytas programas galės kurti bet kas. Kompanija netgi tariasi su programų kūrėjais, kad jie sukurtų kuo daugiau internetinių programų sistemos išleidimui. Galbūt kam kilo klausimas – Kas iš to Google? Viskas elementaru. Kompanija tikisi, kad nauja operacinė sistema Android leis gauti pajamų iš reklamos mobiliuosiuose telefonuose.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.