Greitu metu sulauksime Eee versijos su Windows operacine

Prieš kelias dienas, interviu metu vienam nešiojamųjų kompiuterių internetiniam žurnalui, Asus kompanijos atstovai suteikė daugiau informacijos apie Windows versijos Eee mažylį. Poreikis Windows operacinės sistemos „apgyvendinimui“ atsirado po daugybės vartotojų prašymų tiesiogiai adresuotų Asus.

Gamintojas tikisi, kad naujoji Eee 4G-X kompiuterio versija, mažmenininkas Best Buy prekiauti pradės jau pirmosiomis balandžio mėnesio savaitėmis. Kaina (400 JAV dolerių) ir techninės specifikacijos (7“ colių ekranas, 4 GB „flash“ tipo vidinės atminties, 512 MB RAM, 900 MHz Celeron procesorius) liks nepakitusios.

Nei Asus, nei Best Buy neatskleidžia ar sulauksime kokių nors priedų komplektacijoje, kaip kad buvo Azijos rinkai skirtame Eee variante. Japonijos pirkėjai Windows operacinės sistemos užimamą vietą, galėjo kompensuoti 4 GB talpos, SDHC tipo atminties kortele. Asus nepasakė kada Windows OS naudojantis Eee bus parduodamas Europos rinkoje, tačiau atskleidė, kad naujas, greitesnis ir talpesnis Eee PC 900, tiek su Linux, tiek su Windows operacinėmis parduotuvėse pasirodyti turėtų artimiausiu laiku.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.