HD DVD formato kapituliacija artėja

Kad ir kaip tai būtų skaudu sakyti, nesvarbu, kad aš, asmeniškai, esu už HD DVD formatą, jo dienos eina į pabaigą. Blu-ray portale rašoma tai, kad gigantas Wal-Mart jau greitai pradės išskirtinai pardavinėti Blu-Ray filmus ir grotuvus. Koziris šį ir kitą mėnesį HD DVD pusėje teliko American Gangster filmas, tuo tarpu visi pardavėjai bėga iš HD DVD pusės.

Kaip jau ir minėjau, vienas iš didžiausių mažmenininkų Wal-Mart seka ir kitų didžiųjų kompanijų pavyzdžiu bei palieka HD DVD formatą. Pasak Blu-Ray.com, Wal-Mart iki birželio pradžios tikis parduoti visas HD DVD filmų ir grotuvų atsargas ir nuo birželio prekiauti tik Blu-Ray technine įranga ir filmais.

Gary Severson, vyresnysis viceprezidentas ties Wal-Mart padaliniu JAV, išreiškė požiūrį į šią situacija: „Mes žiūre tik į pirkėjus, kurie aiškiai rodo mums, kad palaiko Blu-Ray produktus ir filmus bei juos perka. Mes darome viską dėl pirkėjų interesų, mes norime kuo greičiau perimti šią strategiją, mes žinoma, kad tai padės pirkėjams lengviau pasirinkti, padės mums padidinti pasirinkimą. Mes tikimės sustiprinti savo jėgas ties ypač didelę vertę turinčiais Blu-Ray grotuvais bei jų produkcija, kad mūsų klientai galėtų nesigailėti ateityje dėl savo sprendimo ties HD formatu.“

Dar vienas smūgis į HD DVD pusę. Net ir optimistams tenka pripažinti – HD DVD formatui artėja paskutinės dienos. Be filmų kompanijų, į Blu-Ray pusę jau perėjo Netflix ir Best Buy. Dabar teliko, kad Wal-Mart sprendimą patvirtintų patys Wal-Mart ir Toshiba.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.