HIS pristato porą 3850 modelių AGP sąsajai

Lietuvoje labai mažai kam pažįstama HIS kompanija pristatė savo AGP HD 3850 versijas. Nors tai ir nėra pirmoji kompanija išleidžianti Radeon HD 3850 variantą AGP sąsajai (SAPPHIRE, PowerColor, Club3D ir GECUBE prekyboje jau turi savo analogiškus gaminius), tačiau džiugu, kad yra neskriaudžiami vartotojai pasilikę prie senesniosios jungties.

HIS pristatė porelę savo AGP HD 3850 versijų – standartinį produktą dirbantį įprastais dažniais ir žymiai įdomesnį IceQ 3 Turbo variantą, kurio branduolys yra paspartintas nuo 668MHz iki 720MHz, o atmintis nuo 1656MHz iki 1820MHz. Abidvi plokštės turi 512MB GDDR3 tipo vaizdinės atminties ir naudoja AGP 8X sąsają. Be jokių abejonių, plokštės turės visas funkcijas, kokių tikisi vartotojai – DirectX 10.1 ir AVIVO palaikymą.


Plokštės pavadinimas atspindi dizainą. Tikras "ledas" 🙂

Šiek tiek stebina pats faktas, kad plokštės AGP sąsajai yra vis dar leidžiamas, nors daugelis žmonių besiruošiančių pirkti tokio lygio plokštes jau turi motinines su PCI-Express jungtimi, tačiau HIS mano, kad šie gaminiai vis dar turėtų sulaukti pasisekimo. Kainos nėra skelbiamos, tačiau galime pasakyti, kad atitinkami konkurentų gaminiai Europoje yra įkainoti nuo maždaug 150 iki 170 eurų.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.