HP palieka skaitmeninių fotoaparatų verslą

 

Skaitmeninės fotokameros jau senai pakeitė juostinius atitikmenis daugelio žmonių gyvenimuose. Pats didžiausias kompiuterių gamintojas pasaulyje „HP“ savo „nusitaikyk ir fotografuok“ fotoaparatus pardavinėjo jau kelis metus.

„HP“ paskelbė, kad po šių metų švenčių periodo skaitmeninių kamerų verslas sulauks daug pasikeitimų. „HP“ sako, kad jau dabar yra ieškomas OEM partneris, kuris periimtų „HP“ vardą turinčių skaitmeninių kamerų kūrimą bei pardavimus. Tikimasi, kad šis pasikeitimas įvyks pirmą kitų metų ketvirtį, nes „HP“ tikina, kad šv. Kalėdų progą be problemų galėsime nusipirkti ir dovanoti kompanijos gaminamus fotoaparatus.

„HP“ teigia, kad šis pasikeitimas tai noras didinti investavimą į „Print 2.0“ projektą pasirodžiusį šių metų gegužę. Kai buvo pristatytas „HP Print 2.0“ Fotografavimo ir Spausdinimo vykdomasis viceprezidentas Vyomesh Joshi pabrėžė „Print 2.0“ kaip puikų pagalbininką spausdinant internetinius puslapius bei jų nustatymuose.

„Konica-Minolta“ iš skaitmeninių kamerų verslo pasitraukė 2006-iais, kai perdavė visą padalinį „Sony“ globon, o „Minolta“ vardas ant fotoaparatų išnyko. „HP“ tikisi palikti vardą ant produktų, tačiau į kitas rankas atiduoti skaitmeninių fotoaparatų kūrimą ir gaminimą.

„HP“ sako, kad ketvirtajame fiskalinių metų ketvirtyje, kuris pasibaigė spalio 31 d., priešmokestinių išlaidų kiekis dėl naujos verslo strategijos siekė 30 milijonų JAV dolerių.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.