HP plečiasi pirkdama UV technologijos spausdintuvų gamintoją

„Hewlett-Packard“ (HP) pasirašė sutartį su „MacDermid Printing Solutions LLC“ dėl „MacDermid ColorSpan“ korporacijos įsigijimo. Ši kompanija yra pirmaujanti didelio formato skaitmeninių rašalinių spausdintuvų tiekėja. UV technologijos rašaliniai spausdintuvai yra labiausiai perkami UV spausdintuvai pasaulyje.

„MacDermid“ yra pirmaujanti pasaulinė aukštos specializacijos cheminių preparatų ir techninių paslaugų tiekėja. „MacDermid“ aptarnauja metalinės ir plastikinės apdailos, elektronikos, naftos produkcijos ir gręžimo mašinų bei grafikos menų rinkas. „MacDermid“ įkurta 1922 m., joje dirba daugiau nei 2,500 darbuotojų, daugiau nei 20 šalių.

„UV technologija leidžia išgauti aukščiausią ir vandeniui atsparią spaudos kokybę“, – teigia Eero Valge, HP Spausdinimo ir vaizdavimo grupės verslui vadovas Baltijos šalyse.

UV technologijos ir mažesnės kainos platformos puikiai tinka tiems spausdinimo paslaugų teikėjams, kurie orientuojasi į išorės ir industrines sritis. „MacDermid ColorSpan“ (Minesota) yra pirmaujanti UV technologijos rašalinių spausdintuvų, skirtų grafiniams piešiniams spausdinti, tiekėja.

Anot „MacDermid ColorSpan“ prezidento Robert J. Wenzel, vadovausiančio naujajai HP produktų linijai, HP ir „MacDermid ColorSpan“ susijungimas kompanijos klientams ir partneriams pateiks išplėstą kokybės, kainos ir pasirinkimo rinkinį. „MacDermid ColorSpan“ kompanija bus integruota į „Graphic Arts“ organizaciją, priklausančią HP spausdinimo grupei.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.