Halo 3 Limited Edition versija Australijoje turi anti-apsaugą nuo įbrėžto disko

Vakar pasirodė Halo 3, tai žaidimas kurio trokšta milijonai žaidėjų, atrodo, kad ir pardavimais jis gali tapti daugiausiai per vieną dieną uždirbęs žaidimas istorijoje. Žaidimas turi tris skirtingas versijas, kurios skiriasi ir savo kainomis: tai Standart Edition, Limited Edition ir Legendary Edition.

Nepaisant visko gero kas gali būti, Limited Edition dėžutė sulaukė nemažų priekaištų rašėme, kad LE dėžutėje gerai nesilaiko diskas ir jis susibraižo. Tiesa Microsoft atšovė, kad pastarieji pakeis visus subraižytus diskus.

Tačiau kaip praneša Microsoft Australia, šie išvengė šio defekto savo šalyje, kurie buvo Limited Edition pakuotėje. Kaip praneša ir pirkėjai, patalpinę savo vaizdo įrašus į YouTube, diską laikantis mechanizmas yra savo vietoje, kur ir turėtų būti, bei diską išlaiko nesisukiojanti bei savoje vietoje, nei tai buvo išankstinėje JAV ar Europinėje versijoje.

Kol kas neaišku kaip Australijoje esančioms Halo 3 Limited Edition pakuotėms pavyko išvengti šio trūkumo. Galbūt po Halo 3 paleidimo JAV Microsoft reagavo labai gretai, bei spėjo įspėti platintojus, kad jie pakeistų įpakavimą savo regionuose. Beje, vėliau išeisiančios naujos Limited Edition pakuotės JAV turėtų būti padarytos kaip, kaip ir Australijos pakuotės, bei išvengti dabar esančių bėdų.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.