Hybrid Crossfire padvigubina low-end našumą

Hothardware praneša naujos AMD/ATI technologijos – Hybrid Crossfire – testų rezultatus čia.

Ši technologija turėtų pasirodyti rinkoje kitų metų pirmame ketvirtyje. Anot Hothardware, RS780 mikroschemų rinkinio integruota vaizdo korta yra, iš esmės Radeon HD 2400. Testinė sistema buvo sudaryto iš pagrindinės plokštės RS780 pagrindu, Radeon HD 3450 vaizdo kortos ir Phenom 9500 procesoriaus. Žaidimas Call of Duty 4 rodė 30 kadrų į sekundę ties 1024×768 rezoliucija ir veikiant vien tik integruotai grafikai, bet įdėjus HD 3450 kadrų skaičius šoktelėjo iki 50 į sekundę. Unreal Tournament 3 apkraudavo integruotą vaizdo korta taip, kad ji sugebėdavo apdoroti tik 27 kadrus per sekundę, tuo tarpu įdėjus antrąją kortą, kadrų į sekundę skaičius ūgteldavo iki 45.

Šie rezultatai buvo gauti su nesuderintomis tvarkyklėmis, taigi galima tikėtis tam tikro našumo prieaugio. Šį kartą AMD/ATI sugebėjo sukurti gana našų ir taupų integruotą vaizdo sprendimą – mikroschemų rinkinys sunaudoja tik iki 20 W galios.

Prisiminkim, kad integruotos vaizdo kortos praktiškai atitenka už dyką – kainų skirtumai tarp pagrindinių plokščių su integruotu vaizdu ir be jo yra maži – tuo būdu, pigių namų sistemų savininkai galės dvigubai padidint savo vaizdo posistemės spartą.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.