HyperSpace padės greitai pasiekti reikalingiausias programas

Šiandien Phoenix Technologies pristatė mikroprogramą HyperSpace, kuri leidžia naudotis kai kuriomis programomis atskirai nuo į kompiuterį instaliuotos operacinės sistemos. Nešiojamųjų kompiuterių su HyperSpace turėtojai galės tik įsijungus įrenginiui ir paspaudus F4 klavišą žaibiškai pasiekti Linux aplinką ir joje naudotis interneto naršyklėmis, daugialypės terpės bei kitomis programomis.

Phoenix yra viena pagrindinių sisteminių plokščių BIOS mikroprogramų gamintojų. Jos naujausia technologija HyperSpace iš esmės yra operacinė aplinka, veikianti virš BIOS lygmens.

Kompanijos teigimu, HyperSpace pranašumas yra saugi aplinka, kuria pasinaudoję vartotojai galės atlikti kasdienes nedideles užduotis, kaip pavyzdžiui, elektroninio pašto tikrinimas, tam neturėdami laukti kelių minučių, kol užsikraus Windows operacinė sistema. Taip pat kadangi HyperSpace yra pagrįstas Linux, jam nebus baisūs Windows virusai. Visgi HyperSpace nėra pakaitalas Windows operacinei sistemai ir negalės paleisti jai skirtų programų.

Kompiuterių gamintojai jau ne už ilgo pradės į savo gaminius diegti šią technologiją.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.